KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Akrobata cyrkowy

Odwiedziny prawdziwego magika w przedszkolu to na pewno wielka atrakcja. Dnia 21.09.2017r. nasze przedszkole odwiedził niezwykły gość. Ze swoim magicznym programem wystąpił prawdziwy iluzjonista. Magik zabrał nas do świata czarów i magii. Dzieci miały możliwość przeżycia czegoś niezwykłego, tym bardziej, że aktywnie uczestniczyły w przedstawieniu. Uczyły się tajemniczych zaklęć, a odważni ochotnicy pomagali mistrzowi w jego pokazie i same czarowały. Wszystkim dzieciom bardzo podobały się niesamowite sztuczki i czary. Wyprawa do tajemniczego świata dostarczyła wszystkim sporo satysfakcji, wiele humoru i radości. Niektóre z dzieci choć na chwilę same mogły zamienić się w małych czarodziejów. Przez całe przedstawienie na małych buziach widzów malował się uśmiech po czym stwierdzić można ,że występ był udany i trafiony w dziesiątkę. Atmosfera była fantastyczna i wszyscy świetnie się bawili, ależ było cudownie, magicznie i tajemniczo ….